Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

הסוף להוספה שלכם לקבוצות וואטסאפ ללא אישור  - אבטחת מידע

גם אתם מוצאים את עצמכם בתוך קבוצות וואטסאפ (Whatsapp) שמעולם לא רציתם להצטרף אליהן? צעד פשוט, והימים הללו מאחוריכם.

נכון להיום, כל אדם אשר מחזיק במספר הטלפון שלכם יכול להוסיף אתכם לכמה קבוצות וואטסאפ שרק יחפוץ בהן, בין אם רציתם ובין אם לא. אחרי שנים של תלונות ממשתמשים שצורפו לקבוצות ספאם שונות על ידי אנשים שהם כלל לא מכירים, וואטסאפ מוסיפה את האפשרות הנכספת שתגביל את האפשרות הזאת.

 

על מנת לבחור מי יכול להוסיף אתכם לקבוצות יש לגשת באפליקציה להגדרות > פרטיות > קבוצות.

ניתן לבחור מבין שלוש אפשרויות:

 

  • כולם - כל אחד יכול להוסיף אתכם לקבוצות

  • אנשי הקשר שלי - רק משתמשים הנמצאים באנשי הקשר שלכם יכולים להוסיף אתכם לקבוצות

  • אנשי הקשר שלי פרט ל... - אפשרות לבחור מי לא יכול להוסיף אתכם לקבוצות (אפשר גם לבחור את כולם)

 

מעתה, מנהל קבוצה שירצה להוסיף אתכם לקבוצה, ולא יוכל לעשות זאת, יוכל לשלוח לכם הודעה פרטית עם הזמנה להצטרפות לקבוצה שתהיה תקפה למשך 3 ימים. אם תרצו, תוכלו כמובן לחסום אותו כרגיל, כך שהוא לא יוכל לשלוח לכם הודעות נוספות.

מוואטסאפ נמסר כי הפיצ׳ר החדש מתווסף בהדרגתיות למשתמשי האפליקציה העדכנית, כך שיכול להיות שתבחינו בו רק בימים הקרובים.

 

 
 

אנו כאן לשירותכם ולמענה לכל שאלה – צוות המומחים של TROT